În Coșul meu: 0 produse, 0 tipuri
Suma: 0.00 lei
Coșul meu / Finalizare comandă


 

Prima pagină  »  Magazin ONLINE  »  Transport
Transport

 Livrarea prin Curier Rapid Urgent Cargus si/sau GLS

 

• TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, pentru comenzile ce depasesc 200 de RON, doar national (pe tot teritoriul Romaniei);
Pentru comenzi mai mici de 200 RON, transportul costă 14 Lei indiferent de zona Romaniei;
• Plata se face prin RAMBURS (valabil doar pe teritoriul Romaniei), la primirea coletului; Veţi achita suma de plată agentului care vă va livra coletul;

 O alta modalitate de plata este prin transfer bancar in contul de RON (pentru persoanele aflate in Romania) sau de EURO (pentru persoanele din strainatate) aceste conturi le primiti dupa confirmarea comenzii.

• Orice comandă primită până in ora 09:00 va fi trimisă în aceeaşi zi, iar dumneavoastră o puteţi primi în 24/48 de ore.

• Inainte de expedierea oricarei comenzi veti fi contactat/a de catre un reprezentat Mack's Professional.

 

Comanda minima este de 60 lei + taxe de transport!!!

• Expediem oriunde in lume produsele noastre, comanda minima pentru extern fiind de 50 euro + taxe de transport. Timpul de livrare in tarile din UE este cuprins intre 5-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii si primirea banilor in contul companiei prin posta sau curier rapid depinde de caz. Plata transportului pentru extern se calculeaza in functie de tara si nr de kilograme pentru ca acesta poate varia. 

 

• Asigurarea de transport este un serviciu suplimentar oferit de noi pe care va recomandam sa il faceti daca aveti in colet lucruri fragile, de valoare mare sau echipamente electrice. Daca nu aveti asigurare de transport si se intampla ceva pe durata transportului nu veti fi despagubiti! 

 

• Conform conditilor noastre un colet refuzat la plata (din varii motive) dupa ce a fost confirmat de catre dumneavoastra vi se vor imputa taxele de transport dus-intors si nu vi se vor mai onora alte comenzi pana nu platiti in avans aceste taxe.

 


Prima pagină  »  Magazin ONLINE  »  Transport

© 2019 Macks Professional in Romania , distribuitor de produse professionale pentru unghii si make up
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 208840   Total ieri: 586   Total azi: 236